Journalistiek

Waarom ik journalistiek bedrijf? Om verhalen te brengen die niet snel worden verteld. Het is leuk om de lezer te verrassen met een totaal andere invalshoek. Ik wil mensen uitdagen om weer eens anders te gaan kijken, anders te gaan denken. Misschien dat lezers vanzelfsprekende standpunten weer eens heroverwegen. De wereld is namelijk alles, behalve zwart-wit.

Mijn journalistieke artikelen zijn te vinden in de Jente, Sestra, Nederlands Dagblad, Algemeen Dagblad, Ontdek Afrika en verschillende vakbladen.

Al meer dan een jaar werk ik samen met Rick Sørensen aan een documentaire. We zitten in de montagefase en het is erg spannend om alle puzzelstukjes in elkaar te passen. Daarna zullen we de documentaire verkopen. Als we hier meer nieuws over hebben, laat ik dat hier weten. Het is in ieder geval heerlijk om, naast mijn vele commerciële(re) werk, weer bezig te zijn met journalist pur sang.