Social media

Social media is iets waar Annegina zich de afgelopen jaren in heeft verdiept. Steeds meer bedrijven zien in dat Twitter en Facebook een direct kanaal is naar de consument/klant. Alleen ziet Annegina dat veel bedrijven blijven hangen in het eenrichtingsverkeer: zij verspreiden alleen nieuws over hun vakgebied. Twitter wordt daardoor een soort verlengstuk van hun nieuwsbrief. Met een scherpe blik helpt Annegina bedrijven om kansen te grijpen op het wereld wijde web. Twitter bijvoorbeeld, is veel meer dan een informatiekanaal. Het is ideaal om te netwerken, maar ook voor PR, naamsbekendheid, imago. Om uiteindelijk meer omzet generen.
Annegina heeft voor verschillende opdrachtgevers gewerkt aan het gebruik van social media binnen het bedrijf en vindt dit altijd erg uitdagend en haalt hier veel voldoening uit.